Davidovac iskreno: Preskačem svoje mečeve da gledam Zvezdu!

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Dejan Davidovac trenutno igra za CSKA iz Moskve, ali kako kaže ne propušta priliku da gleda Evroligu i beogradske crveno-bele.

Naime, on je za Mocart sport pričao o svojoj sezoni u Rusiji.

 – Hteo sam malo da se sklonim, otišao sam u Moskvu i želeo da se malo izolujem. Prijalo mi je. Nema neki poseban razlog za to, samo mi je došlo. Prvi put sam otišao u klub van granica zemlje. Dobro sam, vreme mi leti, navikao sam se na novi klub, saigrače… Igramo dobro, bez poraza smo, to je najbitnije, rekao je on i dodao:

– Jeste da ne igramo Evroligu, ali je klub zadržao apsolutno sve evroligaške uslove. Organizacija je super, mnogo je ljudi zaposleno i na raspolaganju su tu za ekipu i klub. Što se tiče uslova, ne znam šta bi bilo bolje od ovoga. Kada bi me pitali da li mi nešto smeta ili da mi nešto ne odgovara, ne znam da li bih mogao nešto da izdvojim.

Posebno je istakao srpskog košarkaša Nikolu Milutonova koji mu je dosta pomogao u novom klubu.

Ma da, Milutinov mi je mnogo pomogao. Ipak se dugo znamo i tu smo zajedno, u svemu. Išlo je sve korak po korak, trebalo mi je vremena da se prilagodim na nove uslove.

Na pitanje novinara da li prati Zvezdu u Evroligi imao je iskren odgovor.

Skoro da sam preskakao svoje utakmice, da bih pratio Zvezdu, ističe on i doddaje:

– Gotovo sve sam pogledao. Eto, propustio sam prvo poluvreme protiv Žalgirisa, nastavak jesam. Ne znam da li sam preskočio možda samo jednu utakmicu. Eto, izgubili su od Žalgirisa, spletom nesrećnih okolnosti.

Otkrio je i kako mu se čini ekipa Zvezde ove sezone.

– Super, zaista izgledaju dobro, moćno. Imali su problema sa povredama, još ide ta priča oko Kampaca, a kada se svi budu okupili izgledaće još bolje. Ne kažem to tek tako ili zato što su uložili novac, pa to sad treba da pravdaju… Ne, ne, ne. Baš kažem iz sportskog ugla, jer ih gledam stalno i baš ih je trener Ivanović dobro sastavio. Komentarišem ovde sa saigračima, jer svi praktično gledamo Evroligu, pogotovo Zvezdu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPSKI CENTAR NIJE MOGAO SAM: Novi dabl-dabl Jokića u porazu Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa, izgubili su na svom parketu od Finiksa rezultatom 104:97. Srpski košarkaš Nikola Jokić je utakmicu sa Finiksom...

POVEZANE OBJAVE