Milojević prokomentarisao meč sa Ludogorecom i učinak Viga

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su poraz od Ludogoreca u poslednjoj pripremnoj utakmici pred nastavak sezone.

Ovaj susret je prokomentarisao trener crveno-belih Miloš Milojević.

Bilo je puno loših stvari u prvom poluvremenu, ali sve u svemu dobili smo odgovore na neka pitanja, vezana za stvari u koje smo sumnjali. Ili nagoveštavali da mogu da se dese. Ne bih taj rezultat uzeo kao ocenu svih igrača koji su igrali. U svakom slučaju u drugom poluvremenu mnogo bolji odnos prema igri, više trčanja, više zalagan i više mobilnijih igrača, bržih. Bili su orniji za igru. To se odrazi na igru, zaključio je Milojević, pa dodao:

U prvom poluvremenu nismo uložili koliko je bilo potrebno da bi rezultat bio povoljniji. Borjan je imao sjajnu utakmicu. Iskreno, moglo je da bude i ubedljivije od tih 3:0 za Ludogorec u prvom poluvremenu. Sve u svemu, mislim da smo pokazali karakter. Poraz nije ugodan, ali ne boli kao što može da boli u pravim utakmicama, ističe trener Zvezde.

Posebno je ocenio učinak najnovijeg pojačanja iz Argentine, desnog beka Aleksa Viga, čijim ulaskom se poboljšala igra srpskog šampiona, a već se upisao i u listu strelaca.

Jako korektan, malo je trenirao sa ekipom. Juče smo imali dosta intenzivan trening, tako da ga ne bih ocenjivao. Dosta dobrih stvari je uradio za poluvreme, smatra Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE