Panter izneo očekivanja pred derbi sa Zvezdom!

Crvena zvezda i Partizan sastaju se u drugom evroligaškom derbiju. Ovaj put domaćini će biti crveno-beli, a ono što ovaj derbi čini posebnim jeste i to što što bi mogao da bude presudan za plasman u plej-of.

Partizan je ove sezoene van Arene upisao čak osam poraza, o tome je pričao kapiten crno-belih Kevin Panter.

– Kada bih znao odgovor na to pitanje verovatno ne bismo imali taj problem, rekao je Kevin Panter za Mocart sport i dodao:

– Vrlo moguće da će ponovo biti meč na jednu loptu. Ne mogu da predvidim budućnost, ali ono što je zanimljivo je da igraju dve dobre ekipe koje se bore za mesto u plej-ofu. Uostalom videli smo mnoge utakmice ove sezone koje su se završavale na jednu loptu, jedan od njih je bio i taj protiv Zvezde, ali odigrali smo još puno mečeva koji su bili neizvesni. Moramo da igramo i ostanemo koncentrisani do poslednjeg zvižduka sudije i to je jedini put do pobede.

Na pitanje šta je drugačije u odnosu na prvi evroligaški derbi, Panter je rekao.

– Što se mene tiče, jedina razlika koja je kod mene primetna je činjenica da se sada meč igra pred njihovim navijačima i to je to, rekao je on.

Posebnu pažnju prvlači stanje na tabeli. Zvezda i Partizan su u otvorenoj borbi za mesto koje vodi u plej-of.

– Moguće je da se tako nešto dogodi… Videćemo.. Ima još utakmica… Biće interesantno videti ko će biti među osam najboljih, a na nama je da dođemo do pobeda i stavimo sebe u poziciju da budemo deo plej-ofa, zaključuje Panter.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEMA KRAJA CRNOM NIZU: Majdevac opet koban po crno-bele, Partizan iščupao bod u Kruševcu! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Napretkom 3:3 u 4. kolu plej-ofa Superlige Srbije. Crno-beli su uspeli da nadoknade dva...

POVEZANE OBJAVE