Zoran Savić govorio o Zvezdi i Kampacu: I dalje mi nije jasno

Generalni direktor Partizana Zoran Savić govorio je u italijanskom podkastu “Sportklub” o brojnim temama, najviše o Virtusu i svojim danima provedenim u ovom klubu.

Ipak, dotakao se i večitog rivala, veoma kratko, pomenuvši veliko pojačanje Fakunda Kampaca, koji ne može da igra Evroligu zbog zabrane registrovanja igrača izrečene Crvenoj zvezdi.

Promenili su dosta igrača, drugi će se menjati. Našli su finansije, i dalje mi izgleda neverovatno kako su mogli da potpišu Kampaca, kratko je rekao Savić, a preneo “Mozzart sport”.

Govorio je i o promeni centara u savremenoj košarci.

Uvek ima potrebe za snažnim igračima u reketu, neki poput Šakila (O’Nila) dovoljni su ti da igraš pik’n’rol sve vreme. Uvek volim da imam centra kome mogu da dodam loptu pod koš, samo što sada više niko ne radi na tim stvarima. Sada su svi atlete, mnogo skaču, čak i u mlađim kategorijama nema više igrača koji znaju da igraju u reketu. Sada je važno da se nađe kvalitet, bez obzira kakva mu je uloga, prokomentarisao je čelnik Partizana.

Nezaobilazna tema bio je i njegov zemljak iz redova Virtusa Miloš Teodosić.

On ima neverovatnu viziju na parketu, razume šta se dešava na terenu čak i pre nego što se stvari dogode. Ne možete od njega da tražite da igra presing po celom terenu i da pogađa najbitnije šuteve u isto vreme. Ima neke greške, ali kada je najbitnije, on pogađa. Skariolo ga koristi vrlo dobro, daje mu odmor, tako da čuva svežim za finiš sezone, uočio je Savić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE