KLS reagovao povodom kazne za Partizan

Istupanje Partizana iz Superlige Srbije u prošloj sezoni i kazna povodom toga, ponovo je aktuelizovana posle saopštenja Crvene zvezde i nedolaska predstavnika crveno-belih na žreb povodom Kupa Radivoja Koraća.

Predsedništvo Udruženje ligaša je odmah reagovalo i donelo odluku da se ponovo sastane u roku od sedam dana i postupi prema Statutu tog tela, s obzirom da se KSS nije oglasio povodom spomenutog slučaja.

Dakle, odlučeno je da se na narednoj sednici Predsedništva Udruženja ligaša članovi pojedinačno izjasne, da li se slažu da, shodno Statutu, isključe Partizan iz KLS i pošalju ga dva ranga niže. 

Predsedništvo ligaša čine devet članova, pet predstavnika klubova učesnika ABA lige (Crvena zvezda, Partizan, Mega, FMP, Borac), tri člana KLS (Vojvodina, Zlatibor, Sloga) i Darko Jovičić, predsednik Udruženja ligaša KLS. Za održavanje sastanka neophodan je kvorum, dvotrećinska većina, što znači da je dovoljno da se pojavi šest članova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tijago Mota još nije ni potpisao za Juventus, a već je odabrao trojicu ‘nedodirljivih’

Novi trener Juventusa Tijago Mota odlično poznaje svlačionicu torinskog kluba, ali trojicu igrača 'Stare dame' smatra nedodirljivim. Gazeta delo Sport...

POVEZANE OBJAVE