Navijači Zvezde izdali saopštenje pred sutrašnji derbi

Sutra se igra drugi večiti derbi u Evroligi, a Crvena Zvezda Meridian pred svojim navijačima dočekuje Partizan.

Tim Željka Obradovića će u sutrašnjem derbiju imati podršku od strane navijača Partizana, a povodom toga oglasilu su se navijači Zvezde.

Saopštenje prenosimo u celosti:

-Sutra se igra još jedan istorijski derbi, za nas prvi u Evroligi na domaćem terenu. Gostujući navijači će biti na tribinama. Kao što smo i najavili pred derbi u Areni dali smo sve od sebe da sačuvamo derbi i da gostujući navijači budu u hali. Za utakmicu u Areni, Delije su dobile ukupno 0 karata, do par sati pred utakmicu nismo znali da li ćemo moći da uđemo sa kupljenim kartama, nije nam dozvoljeno da unesemo ništa što na sebi ima obeležje kluba, dok gosti sada imaju prava da unesu sve navijačke rekvizite. Nadamo se da je prvi korak koji smo učinili zajedno sa KK Crvena Zvezda, dovoljan da sledeći put bude isto kada mi budemo gostovali i da se sačuva svetinja derbija. Derbi nije derbi bez navijača oba tima!, navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Meč između Zvezde i Partizana igra se sutra u hali “Aleksandar Nikolić” i počinje od 19 časova. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Bogdanović junak protiv Bostona i nestvarni Marej,Pelikansi se radovali (VIDEO)

Sinoć su u najjačoj ligi sveta odigrana dva meča. Atlanta je posle produžetka pobedila Boston 123:122. Ovaj meč bio je apsolutno...

POVEZANE OBJAVE