NOVO SAOPŠTENJE CRVENO – BELIH: “Ne dajmo povoda nikome da stvara lažnu sliku o Crvenoj zvezdi!”

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet još jednom se oglasio pred sutrašnji večiti derbi u Evroligi.

Crveno – beli u duel 21. kola elitnog takmičenja ulaze sa pobedom više od Partizana.

Za Crvenu zvezdu ovo u poslednjih 10 godina od kako nastupamo u Evroligi, nije ništa veći ili manji izazov ili utakmica od nekih koje smo organizovali u prošlosti sa velikim uspehom i bez najmanjeg incidenta. Rekord Beogradske Arene koji je i dalje na snazi, brojne velike utakmice i izazovi sa kojima smo se suočavali u obe beogradske (gradske) dvorane u kojima smo bili domaćini, i na kojima nije bilo ni najmanjeg problema. Zato u petak navijajmo za naš tim, fokusirajmo se na Crvenu zvezdu i dešavanja na parketu. Nemojte nasedati na bilo kakve provokacije, jer pojedinci možda upravo to imaju za cilj, navodi se na klupskom sajtu.

U nastavku se navodi:

Crvena zvezda je deo evroligaške porodice već punu deceniju, i pokazala je na više načina da joj je tu i mesto! Zato, ne dajmo povoda nikome da stvara lažnu sliku o Crvenoj zvezdi! Navijajte fer, sportski i podržavajte naš klub! Nemojte ubacivati bilo kakvih predmete na teren, nemojte bacati ništa ka bilo kome, nemojte vređati bilo koga, ni sudije ni članove delegacije gostujućeg kluba, i nemojte pridavati pažnju nikome i ničemu, osim onome zbog čega ćemo se svi okupiti u petak – a to su košarka i dešavanja na parketu!, napisali su crveno – beli.

Iz kluba su obavestili da će 300 pristalica crno – belih biti smešteni na gornji nivo tribine D gde će se postaviti tampon zona koju će činiti pripadnici organa reda. Navijačima će biti dozvoljeno da unesu jedan bubanj i jednu zastavu.

Pošaljimo u petak uveče iz hale „Aleksandar Nikolić“ sliku koju je Crvena zvezda slala već nebrojeno puta u Evropu i svet, u kojoj su u centru pažnje dobra košarka i ispunjene tribine, uz atmosferu i naše navijače koju malo koji klub u svetu može sebi da priušti!, zaključuje se u saopštenju.

Derbi između Crvene zvezde Meridianbet i Partizana Mozzartbet igra se sutra od 19 sati u hali “Aleksandar Nikolić”

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nađ potpuno iskren o sukobu sa Duljajem, otkrio i koje igrače bi želeo u Partizanu

Nedavno je Igor Duljan napustio mesto šefa stručnog štaba Partizana, a zamenio ga je dosadašnji prvi pomoćnik Albert Nađ....

POVEZANE OBJAVE