Novak progovorio o Srđanu: Nisam bio srećan što to vidim!

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena, a ono što je meidje na konferencije zanimalo jeste i njegovo mišljenje o snimku na kojem se nalazi njegov otac Srđan.

Naime, slučaj njegovog oca Srđana sa ruskim navijačima je odjeknuo svuda u svetu, a srpski teniser je izneo svoje mišljenje.

– Video sam kao i svi ostali šta se desilo. Bilo je netačna interpretacija, pa je eskaliralo. Imali smo dosta razgovora sa organizatorima, medijima. Nisam bio srećan što to vidim. Moja porodica i ja smo prošli kroz ratove devedesetih, znamo koliko ratovi razaraju. Moj otac je išao posle svakog meča i pozdravljao navjače, fotografisao, sve kako bi ih ispoštovao. Čuo sam šta je rekao. Živeli, a mediji su to loše preneli. Žao mi je što je sve eskaliralo, ali nije imao nameru da podrži rat ili sličnu inicijativu. Nije mi prijatno da prolazim kroz to, objasnio je srpski teniser.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE