Petrić zadovoljan: Igrači su fizički spremni!

Fudbaleri Partizana su na pripremama u Antaliji doživeli dva poraza, a trener ekipe Gordan Petrić je zadovoljan situacijom u kojoj se nalazi njegov tim.

Naime, on je istakao da su igrači definitivno spremni na fizičkom planu za nastavak sezone koji je zakazan za 5. februar protiv Napretka u Kruševcu.

– Generalno sam zadovoljan, ono što smo planirali, to smo i uradili što se tiče treninga. Igrači su definitivno fizički spremni. Imali smo utakmice u kojima smo kombinovali sastave i svi igrači koji su odigrali, zaslužili su da budu u prvoj postavi. Ko će biti u njoj, zavisi od naše odluke u narednih sedam ili osam dana, rekao je Petrić za TV ArenaSport.

On je pričao o sastavu tima za meč protiv Napretka.

– Sigurno da imam za Kruševac, ta utakmica će biti zahtevna. Uvek je Napredak nezgodan na svom terenu, a pitanje je i da li će teren biti onakav kako nama odgovara. Sigurno za prvu utakmicu imamo ideju ko će igrati.

Da li će mladi igrači dobiti veću šansu u prolećnoj polusezoni?

– Realno, ovih 21,22 igrača koji su u rosteru, oni će izvući polusezonu. Ne samo mladi igrači, nego svi su dobili minutažu, to mi je bilo bitno, da svi dobiju šansu, istakao je on, a potom i naglasio da je zadovoljan prikazanim igrama svog tima.

– Opet se vraćam na to da su igrači bili ovde 16 dana, nijedan problem nismo imali ni ovde sa njima, ni u Beogradu. Sve što je bilo u planu da se odradi, odradili smo. Možda smo preterali sa dve utakmice u toku dana, ali su dobru minutažu odradili i, opet ponavljam, sigurno su fizički spremni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE