Đoković doneo važnu odluku pred finale i dao snažnu izjavu!

Srpski teniser Novak Đoković igraće ponovo u finalu Australijan opena, u kom će juriti jubilarnu desetu titulu na prvom gren slemu sezone.

Protivnik će sutra biti Stefanos Cicipas, ali Novaku je čini se više problema od samih rivala do sada zadavala povreda koju vuče sa turnira u Adelejdu.

Često nije trenirao pre mečeva, kako bi se fokusirao na oporavak, a to će biti slučaj i pred finalni okršaj. Novak je već izjavljivao da je sav fokus na oporavku, kako bi noga mogla da izdrži napore.

Tako je na oporavku bio i dugo nakon polufinalne pobede nad Tomijem Polom, a sa tim će nastaviti i u subotu uveče po lokalnom vremenu.

Svaka prilika je zlatna prilika. Na ovo gledam kao na neki presudan momenat, kao na poslednje finale. Znam da neće biti, ali tako pristupam. Daću sve od sebe da osvojim novu titulu. Ako bude bilo potrebno da igram pet sati, igraću pet sati, ako budem morao da igram pet setova, igraću pet setova, izjavio je Novak za “Sportal”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real ponovo bolji od Baskonije, fantastična partija Marinkovića

U okviru drugog meča četvrtfinalne serije Evrolige, košarkaši real Madrida savladali su Baskoniju rezultatom 101:90. Dobro je Baskonija ušla u...

POVEZANE OBJAVE