FILI DERBI: Moćni Embid nadigrao Jokića! (VIDEO)

Košarkaši Denvera izgubili su na gostovanju Fliadelfiji 126:119. Nakon Milvokija, vezali su i drugi uzastopni neuspeh protiv ekipa sa istoka iako su tokom većeg dela meča vodili.

Nagetsi su bili bolji tim u prvom poluvremenu.

Koldvel Poup i Porter Junior su ih trojkama na početku odlepili.

Od tada su imali vođstvo koje je Fila u jendom momentu stigla.

Nikola Jokić i drugovi odbili su nalet za +15 nakon prvog dela. Somborac ima 16 poena naspram Embida koji je već ostvario dabl dabl od 19 koševa i 11 skokova.

Fila je uzvratila udarac u trećoj četvrtini i svela razliku na samo -3 u korist Denvera. Polako su popustili izabranici Majka Melouna dozvolivši Filadelfiji da stekne vođstvo u poslednjoj deonici.

Zahvaljujući seriji 10:0 u finišu Filadelfija je prelomila susret. Najzaslužniji za pobedu bio je Džoel Embid sa 47 poena i 18 skokova. Harden je imao 17 poena uz 13 asistencija.

Denver je predvodio Nikola Jokić sa 24 koša uz 22 poena Mareja. Imao je i nekoliko izgubljenih lopti koje su možda i rešile meč.

Oba tima su zadržali svoje pozicije, Denver kao lider Zapada a Fila kao drugoplasirana na Istoku. Denver naredni meč igra protiv Nju Orleansa a Filadelfija protiv Orlanda juri osmu uzastopnu pobedu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PODRHTAVAJU APENINI: Lukaku napušta Romu i odlazi u omraženog ligaškog rivala?!

Posebno će vruće biti ovo leto kada je u pitanju Romelu Lukaku i nastavak karijere ovog 30-godišnjeg belgijskog centarfora...

POVEZANE OBJAVE