Jedan od najlepših Novakovih govora ikada: Najveća pobeda u karijeri!

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je po 10. put u karijeri titulu na Australijan openu. Nakon meča nije krio emocije, a zahvalio se svima koji su učestvovali u organizaciji turnira, a pre svega je pričao o svom protivniku Stefanosu Cicipasu koji je jasno rekao da je Novak najbolji teniser ikada.

Prvo moram da kažem, dirnut sam rečima Stefanosa Cicipasa. Veliko ti hvala, ja to cenim. Mislim da smo na terenu neustrašivi rivali, ali to ne znači da ne treba da se poštujemo i da priznajemo trud svakog protivnika. Nisi imao sreće veče, ovo nije tvoje poslednje finale, imaš mnogo više vremena od mene. Čestitam tvom timu i tebi, ti si jedan od najprofesionalnijih tenisera na turniru. Grčka i Srbija su dve male zemlje koje nemaju tenisku tradiciju, nismo imali previše igrača na koje smo mogli da se ugledamo. Mislim da je ovo poruka za sve mlade tenisere koji hoće da budu kao Stefanos i ja, nije bitno odakle dolazite, sanjajte velike snove jer možete da uspete.

Novak se posebno zahvalio svom timu i porodici.

– Samo moj tim i ja znamo koliko je bilo teško prethodne dve tri nedelje. Znam da je sa mnom teško, ali hvala što ste sa mnom. S obzirom na okolnosti ovo je najveća pobeda u mojoj karijeri, između ostalog je istakao srpski teniser.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE