Pavićević nakon meča prokomentarisao i navijače Partizana

Košarkaši Partizana pobedili su Mornar rezultatom 92:74 u 17. kolu ABA lige.

Nakon utakmice novinarima se obratio trener Mornara Mihailo Pavićević.

-Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi. Ona nije bila upitna ni pre odigravanja ove utakmice. Istovremeno, čestitam i svojim igračima jer su dali sve od sebe. To sam i tražio od njih, da što duže odigramo pametnije jer samo tako se možemo suprotstaviti izuzetno kvalitetnoj ekipi vođenoj od najboljeg trenera svih vremena u Evropi, a Boga mi i šire, rekao je trener Mornara.

Kada je reč o utakmici sjajni trener je rekao.

Mogu da kažem da smo 35 minuta igrali dosta pametno i rekao bih prvi put ove godine najbolju timsku utakmicu. Zadnjih pet minuta je došlo do pada koncentracije. Kada igrate protiv ekipe kakva je Partizan, tih pet minuta uvek dođe. Nekad na početku, a nekad na kraju. Možda je malo veća razlika u odnosu na ono što smo prikazali, ali mi nemamo za čim da žalimo.

Trener tima iz Bara dobio je pitanje da prokomentariše navijače crno-belih.

Ko može ostati imun na to? Od sveg srca želim da se zahvalim navijačima na dočeku. Normalno da zaigra srce. Brat i ja kad god imamo priliku dođemo da gledamo evroligaške utakmice. Atmosferu koju prave navijači Partizana, to je nešto jedinstveno i pomalo nestvarno iskren da budem.

Mornar posle ovog poraza ima skor 5-11, a u narednom kolu će gostovati Studentskom centru u Podgorici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato da li Jokići mogu na tribine u Los Anđelesu

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige....

POVEZANE OBJAVE