Stanković nakon novog poraza: Ne želim da odustanem!

Nastavljaju se muke Dejana Stankovića na klupi Sampdorije. Naime, oni su upisali novi poraz u Seriji A, četvrti vezani. Ovog puta je bila bolja Atalanta rezultatom 2:0.

Stanković je izneo za italijanske medije utiske nakon meča.

Žao mi je momaka. Hajde da arhiviramo ovu utakmicu i okrenemo se sledećoj. Možemo da spavamo mirno jer znamo da smo dali sve od sebe. Rekao sam momcima da podignu glavu, srećan sam što svakog dana radim sa njima. Srećan sam i zbog mlađih igrača koji ušli u igru, ne mogu da zamislim njihovu sreću što su imali priliku da osete Seriju A. Nosimo to sa sobom kući, ali moramo da popravimo mnogo toga…, istakao je Stanković na konferenciji pa potom dodao:

– Pre primljenog gola stvorili smo nekoliko šansi. Igrali smo protiv tima koji je u formi, uz Napoli u najboljoj formi u poslednje vreme. Bili smo hrabri i prihvatio bih da smo primili gol iz kontranapada, ali ne uz postavljenu odbranu. To je jedino što mogu da zamerim svojim momcima, inače smo odigrali vrlo dobro protiv vrlo snažnog protivnika. Momci su dali 120 odsto, ali to u ovom trenutku nije dovoljno.

Upitan može li njegov tim sa sačuva prvoligaški status, Stanković je odgovorio:

– Opstanak? Ne sumnjam da će momci dati sve od sebe. Trenutno je ovako, u teškoj smo situaciji, ali verujemo u opstanak. Ne želim da odustanem, bilo bi prelako to učiniti i neću da se krijem.

Sampdorija već neko vreme traži pojačanja na fudbalskoj pijaci ne bi li pojačala tim pred borbu koja joj predstoji, ali nema previše uspeha na tržištu.

– Ovo je Sampdorija trenutno, pokušavam da izvučem maksimum iz ovih igrača. Momci su pokazali neke dobre stvari, ali nije bilo dovoljno, ponovio je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANCI PIŠU: Ivanović bi mogao da završi četvrti mandat u Baskonji, spremna zamena!

Košarkaši Baskonje večeras igraju odlučujuću utakmicu u Evroligi. Ukoliko savladaju Virtus, igraće plej-of seriju sa Real Madridom. U španskom prvenstvu su...

POVEZANE OBJAVE