TENZIJE I BRIGA ZA RADONJIĆA: Amerikanac oštar prema PAO!

Američki plejmejker Endru Endruz pojačao je letos Panatinaikos.

Stigao je u Atinu sa epitetom finaliste Evrokupa sa Bursom, ali nije dobio priliku.

Tri meseca ne nastupa, a u međuvremenu se oglasio za Eurohoops_

Dosta se priča o mojoj situaciji o kojoj sam ćutao jer kao profesionalac znam da to nije ništa lično. Ali onda kada je u pitanju moj ljudski integritet, tada odlučujem da progovorim. Ovog leta sam birao Panatinaikos pre nekih drugih evroligaških ponuda, sa šansom da se takmičim u drugoj najboljoj ligi na svetu. Prema tome sam se odnosio tako da sam dolazio ranije na trening, ostajao i kasnije, svakodnevno, sve kako bih doprioneo timu kada mi se za to ukaže prilika. Razumem da je ovo posao. Kada mi se klub obratio u vezi sa dokumentacijom grčke lige, rekli su mi da to neće uticati na moj status u Evroligi. Ipak, pre nego što sam taj dokument mogao da potpišem, već sam bio van spiska 12 igrača za Evroligu. Dakle, obavestio sam klub da ću potpisati papir za grčku ligu ako mi se pruži prilika da pokažem svoje sposobnosti drugim timovima Evroliga do roka za transfere i izmene na listi . Panatinaikos mi nije pružio priliku, niti mi je pomogao u pronalaženju drugog evroligaškog tima, uprkos tome što sam dobro igrao kada mi se pružala šansa, prenosi Sportklub deo intervjua za ovaj inostrani portal.

Potom je dodao:

Ja sam pre toga već obavestio svoje saigrače da neću potpisivati taj papir i pružali su mi podršku sve ovo vreme. Bez obzira na moju situaciju, navijam za svoje saigrače jer želim da pobeđuju. Nijedna osoba u svlačionici ne želi drugačije. Moj profesionalizam i radna etika govore sami za sebe. Vidim komentare svih mojih drugara i navijača koji su poslali podršku, uz uverenje da ja pripadam Evroligi. Jako vas cenim zbog toga, zaključuje Endruz.

Poslednji meč je odigrao krajem oktobra u porazu od Monaka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PROBIO LED: Prva pobeda Rubljova na šljaci ove godine

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u drugu rundu mastersa u Madridu. Savladao je Argentinca Fakunda Banjisa sa 6:1, 6:4....

POVEZANE OBJAVE