ZA FINALE STIŽE NEVIĐENI BONUS! Meridian ponovo časti – preuzmi 2.000 RSD i kladi se na Novaka!

Preuzmi najveći bonus dobrodošlice i kladi se na Novaka!

Vreme je za veliko finale – Novak Đoković je na korak od desete titule u Australiji!

U borbi za pehar na Australija openu srpskog tenisera čeka dobro poznati protivnik – Stefanos Cicipas, koji u poslednje vreme zaista nema sreće protiv srpskog igrača.

Naime, u poslednjih devet duela slavio je Đoković i to uglavnom vrlo ubedljivo, a držimo palčeve da tako bude i u ovom, jednom od najvažnijih. Istina, Đoković neće imati lak zadatak, ali verujemo da će mu cela Srbija držati palčeve i da će nešto ranije nego što je to uobičajeno za nedelju – naviti alarm, ustati i pratiti veliko finale.

U to ime i u znak podrške Novaku Đokoviću, sportska kladionica Meridian donosi fantastičan poklon za sve ljubitelje tenisa i navijače srpskog igrača!

Naime, svako ko se sada registruje na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji – automatski dobija NEVIĐENI BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

NAVIJAJ ZA NOVAKA – PREUZMI 2.000 RSD BONUSA!

Da, dobro ste pročitali! Sve što je potrebno jeste da se registrujete i – to je to!

A, nakon što preuzmete BONUS – možete sastaviti PATRIOTSKI TIKET i podržati Novaka!

Kompletnu ponudu za kladjenje možete pogledati na meridianbet.rs sajtu, a onda se prepustitima tenisu i online kladjenju!

NOVO U MERIDIANU – NIKAD ISPLATIVIJE IGRATI TIKETE PUTEM APLIKACIJE: Iskoristi sjajnu akciju! U Meridianu te svakog dana čeka 5% bonusa od uloga za gubitne tikete odigrane isključivo putem Android ili iOS aplikacije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OTKLONJENE SVE DILEME: Ledej definitivno ne igra protiv Olimpijakosa

Košarkaši Partizana u 32. kolu Evrolige dočekuju Olimpijakos. Za oba tima je ova utakmica važna. Pirejci bi da imaju prednost...

POVEZANE OBJAVE