BEKER NAKON ĐOKOVIĆEVE 22. GS TITULE: Svet nije video nikog kao što je Federer

Srpski teniser Novak Đoković vratio se ove godine na svoj omiljeni turnir i zaokružio broj Australijan open titula na 10.

To mu je ujedno bio i 22. gren slem, čime se konačno na prvom mestu večne liste, za sada samo izjednačio, sa Rafaelom Nadalom. Trku za najvećeg ikada nastaviće njih dvojica sami, nakon što je Rodžer Federer ostao na 20 najvrednijih trofeja i penzionisao se.

Boris Beker, legendarni teniser i bivši trener Novaka Đokovića, nema dilemu da će Srbin osvojiti i 23. trofej, ali je posebno izdvojio Švajcarca.

Đoković ima 35 godina i njegov san je da postane najbolji teniser svih vremena. I kao dete je to pričao. Ali svet nije video nikoga kao što je Federer. Rodžer je igrao toliko savršeno da ne verujete da je to moguće. Zbog njega je tenis globalni sport. Svedočimo smeni generacija. Federer je otišao, Nadal je na korak da se penzioniše. Igraće u Parizu, a posle toga je upitno. Samo je pitanje sad kad će Novak da osvoji 23. Gren slem trofej, izjavio je Nemac o odnosu između najvećih tenisera svih vremena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE