IVANOVIĆI PRED VIRTUS – Duško: Napredak se već video, Nikola: Lično nisam idealno

Košarkaši Crvene zvezde nemaju mnogo vremena za odmor. Nakon poraza u drugom evroligaškom Večitom derbiju od Partizana, na pobednički kolosek su se vratili jučerašnjim trijumfom nad FMP Meridianom u sklopu ABA lige.

Ipak, već sutra ih očekuje gostovanje u Bolonji u sklopu 22. kola elitnog evropskog takmičenja, kada će im se suprotstaviti Virtus.

Trener Duško Ivanović odmah je naglasio da će protivnik biti daleko opasniji nego u prvom susretu između dva tima.

Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo odigrali u Beogradu, jer tada za Virtus nisu igrala dvojica vrlo važnih igrača – Teodosić i Šengelija. Ponavljam, očekujem od igrača da pokažu veće strpljenje koje nam je nedostajalo na prethodnim utakmicama. Napredak u tom segmentu se video već u nedelju, ali moramo bolje i sa mnogo energije da igramo u toj utakmici, smatra trener Zvezde.

Nikola Ivanović je istakao da još uvek nije fit nakon izlaska iz povrede.

Okrenuli smo se potpuno utakmici sa Virtusom u Bolonji. Izuzetno je naporno, igramo svaka dva dana. Imali smo neke tesne poraze u prethodnom periodu, ali nadam se da možemo da ponovimo igru koju smo prikazali protiv Virtusa u Pioniru. Idemo utakmicu po utakmicu. Ekipa smo koja ima poene u rukama, neke stvari o kojima moramo da povedemo računa u poslednje vreme jesu odbrana i neki detalj. Lično nisam idealno, ali kroz utakmice i jake treninge pokušavam da se što pre vratim, otkrio je plejmejker.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE