Obradović otkrio na šta će posebno obratiti pažnju protiv Asvela

Nakon što su se revanširali večitom rivalu Crvenoj zvezdi u prethodnom kolu Evrolige, košarkaši Partizana sutra dočekuju francuski Asvel, u prvoj utakmici duplog programa ove nedelje.

Francuski tim je, sa druge strane, u evroligaškom okršaju francuskog prvenstva sinoć poražen od Monaka, koji vodi naš Saša Obradović. Ostaje da se vidi kako će proći protiv drugog Obradovića, Željka, koji je pratio jučerašnji susret i istakao na šta će posebno obratiti pažnju.

Treba da pokušamo da popravimo neke stvari koje smo u toj prvoj utakmici slabo radili. Oni su u poslednjem kolu Evrolige odigrali sjajno protiv Fenerbahčea, juče su imali neke probleme gde im glavni centar Fal nije igrao. Igrali su u prvenstvu Francuske i izgubili od Monaka, ali mi skauting pravimo prema našoj utakmici i onome što je bilo izuzetno dobro u njihovoj pobedi protiv Fenerbahčea. Oni su igrali strašno agresivno, otvorili utakmicu izvanredno i sjajno šutirali za tri poena. To je ono o čemu moramo sutra da vodimo računa, istakao je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Puma predstavila dres Srbije za EURO (FOTO)

Jedna od stvari koji se najviše iščekuju pred neko veliko fudbalsko takmičenje su predstavljanja novih dresova reprezentacija učesnika. Tako je...

POVEZANE OBJAVE