U MIHINU ČAST: Zvezda obradovala navijače pred Vojvodinu!

Fudbaleri Crvene zvezde otvaraju prolećnu polusezonu protiv Vojvodine.

Crveno – beli su u pohodu na direktan plasman u Ligu šampiona, a ovaj susret imaće poseban značaj.

Ulaz na meč biće besplatan kao što je saopštio klub iz Ljutice Bogdana.

Takođe, odaće počast preminulom bivšem igraču Zvezde i Vojvodine Siniši Mihajloviću.

Svako je barem u jednom trenutku svog života želeo da bude kao Miha – čvrst, ponosan i nepokolebljiv. Opet, kada se u jednačinu sa Mihom stavi Crvena zvezda onda je proizvod beskonačna emocija utkana u zidove Marakane. Zbog toga, Siniša Mihajlović ne ide bez Crvene zvezde, a ni Crvena zvezda bez najboljeg izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala. Zato će utakmica protiv Vojvodine imati poseban značaj, gde će pune tribine našeg stadiona pozdraviti legendu Crvene zvezde i čoveka koji je u amanet ostavio nešto što nikada neće biti zaboravljeno, stoji na sajtu Crvene zvezde.

On je sa beogradskim klubom bio prvak Evrope a i sa Vošom ima titulu nacionalnog šampiona.

Da legende nikada ne umiru, pokazaćemo i u subotu, 4. februara od 16 časova kada ćemo napuniti tribine našeg stadiona i poslati poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, čoveku čije je ime zlatnim slovima upisano u istoriju Crvene zvezde, našeg evropskog i svetskog šampiona, navode iz Zvezde.

Siniša Mihajlović je preminuo prošle godine nakon borbe sa leukemijom. Crvena zvezda i Vojvodina odmeriće snage u subotu od 16 sati na stadionu Rajko Mitić.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE