Zvezda predstavila najveće pojačanje: Veliko zadovoljstvo što sam u Crvenoj zvezdi

U ženskom odbojkaškom klubu Crvena zvezda nedavno je došlo do promena u igračkom kadru, a najznačajnija je dolazak afirmisane kubanske internacionalge Ane Kleger, koja igra na poziciji korektora.

Ona je, pomalo i silom prilika, već debitovala u Superligi Srbije, iako je trener Ratko Pavličević ranije istakao da će trebati vremena za njena najbolja izdanja. Ipak, već je domonstrirala suvi kvalitet.

Sutra će debitovati i u Ligi šampiona, i to protiv najboljeg evropskog tima Vakifbanka, koji stiže u goste sa srpskim selektorom Đovanijem Gvidetijem na čelu.

Nije mi prvi put da sam u Beogradu, vrlo lepo se osećam ovde. Za mene je veliko zadovoljstvo što sam u Crvenoj zvezdi. Što se tiče ekipe i igračica, osećam se veoma dobro, jer me svi podržavaju od dolaska. Osećam se zaista kao kod kuće. To je veoma važno za mene. Devojke su dobre igračice, imaju kvalitet, to sam odmah videla. Imamo zaista dobru ekipu. Mislim da će sve biti kako očekujem, reklo je veliko pojačanje crveno-belih.

Sportski direktor Zvezde Nikola Rosić smatra da je pravi momenat za ovakvu igračicu.

Došla je u pravom trenutku, da nam pomogne u osvajanju najvažnijeg cilja u ovoj godini, a to je titula. Svetsko ime sa iskustvom i kvalitetom. Igrala je po najboljim ligama, njeno iskustvo će nam biti dragoceno, istakao je nekadašnji reprezentativac Srbije, a sada funkcioner Zvezde.

Trener Ratko Pavličević još jednom je naglasio da će trebati vremena da potpuno uđe u ritam, ali i njen kvalitet.

Ne sumnjam u Anine kvalitete. Imala je sada malu pauzu, igrala je u Kini. Sigurno će joj biti potrebno malo vremena kako bi ušla u njen pravi ritam. Znamo kakva je igračica, o tome ne bi trebalo pričati. Već na prvoj utakmici, koju je odigrala, pokazala je da ima ogromno iskustvo. Nadamo se da će to ići sve bolje. Sigurno da može mnogo da nam pomogne, pre svega iskustvom. Ona će nam dodatno dati i na stabilnosti. Nemam sumnje da će sve biti kako mi želimo, poručio je trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REAL NAJAVIO MEČ SA ZVEZDOM: Pada li večeras rekord Evrolige?

Košarkaši Real Madrida suvereno su odigrali ovu evroligašku sezonu osvojivši prvo mesto. Večeras dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet. Madriđani imaju priliku...

POVEZANE OBJAVE