NATOČI NALOG DO VRHA: Dopuni A vaučer na OMV pumpama – evo kako!

ZA NATOČEN NALOG DO VRHA STIŽE I 10% VIŠE!

Meridian nastavlja da pomera granice – uz A vaučer od sada brzo, lako i jednostavno možete da dopunite vaš online nalog i to bez kreditne kartice, računa u banci i plaćanja provizije.

Da sve bude još jednostavnije, od sada je na raspolaganju uplata depozita na OMV benzinskim pumpama!

Kladionica Meridian poznata je po tome što svojim korisnicima omogućava da konstantno uživaju u novitetima, ali i po tome da iznova unapređuje sve opcija. Posebno kada je reč o uplati depozita.

Upravo je uplata putem A vaučera novitet koji sa sobom donosi i posebne pogodnosti.

Naime, ukoliko se odlučite da deponujete novac putem A vaučera na OMV pumpama, sportska kladionica Meridian vas dodatno nagrađuje – za uplatu depozita na ovaj način ostvarujete pravo na dnevni bonus u visini od 10% od ukupnog uplaćenog iznosa!

Detaljna pravila promocije čekaju vas na zvaničnom sajtu kladionice Meridian, a ukoliko još uvek nemate otvoren nalog, sve možete rešiti u samo nekoliko klikova jer čak i tada stiže poklon u vidu bonusa dobrodošlice.

Registrujte se na meridianbet.rs ili pute mobilne aplikacije i automatski će vam biti uplaćeno 2.000 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE.

Kako biste koristili ostale benifite, naredni korak je da se odlučite da novac deponujete putem A vaučer servisa na OMV pumpama.

Svoj personalizovani A vaučer možete dopuniti na sledeći način:

1.Pronađite najbližu lokaciju sa spiska – OVDE.

2.Zaposlenom na lokaciji kažite broj vašeg personalnog A vaučera koji se sastoji iz dva dela – šifre 02 I vašeg Meridian ID broja (npr. 021345678). Izdiktirajte ceo broj odjednom i naglasite da je uplata A vaučera.

3.Uplatite željeni iznos.

4.Proverite da li je transakcija uspešno završena.

5.OSVOJITE BONUS!

Naravno, ukoliko su vam bilo kakve dodatne informacije potrebne, obratite se korisničkom servisu.

Minimalna uplata putem A vaučera je 100 RSD, dok je maksimalna uplata 150.000 RSD. Isplata se vrši u kladionici ili putem banke/pošte.

Na ovaj način možete izvršiti uplatu novac brzo, lako i jednostavno, bez potrebe za kreditnom karticom.

Važno: bonus se može iskoristiti za sportsko klađenje, igre sa brojevima ili na odgovarajućim igrama iz sekcije virtuali, a uplaćuje automatski, na bonus račun igrača, sledećeg dana do 14:00h.

Posetite najbliže uplatno mesto, deponujte novac na Meridian nalog i čeka vas vrhunski bonus!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MILAN JE ZAVRŠENA PRIČA: Žiru potpisao za novi klub!

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Franuske Olivije Žiru od naredne sezone će igrati u američkom MLS-u nakon što je...

POVEZANE OBJAVE