Novi Ristićev dabl-dabl u porazu Galate, Rasel se napromašivao! (VIDEO)

Košarkaši Galatasaraja i posle angažovanja srpskog centra Dušana Ristića i doskorašnjeg pleja Mornara Derona Rasela, nastavlja da posrće.

U turskom šampionatu nastavljaju sa lošim partijama, a sada su poraženi i u Ligi šampiona, i to na domaćem parketu, od atinskog AEK-a sa 81-71.

Utakmica je bila veoma ujednačena, ali su gosti od završnice trećeg perioda stekli prednost koju više nisu ispustili, a koja je tek u konačnom ishodu dotakla dvocifrenu razliku.

Na loš rezultat je sasvim sigurno uticala i jako loša poenterska partija Derona Rasela, koji je promašio svih šest pokušaja za tri poena, i na kraju sakupio tek 6 poena, uz 2 skoka i 3 asistencije. Za njega preskroman učinak, u poređenju sa partijama iz Mornara, kao i sa dosadašnje dve utakmice u dresu turskog tima.

Zato je Dušan Ristić ponovo bio sjajan, sa dabl-dabl učinkom od 10 poena i 12 skokova, uz jedno završno dodavanje. Najefikasniji u Galatasaraju bio je još jedan bivši košarkaš Zvezde Dilan Enis sa 18 poena, na šta je dodao i 3 asistencije.

U pobedničkom timu je Mičel zabeležio dabl-dabl sa 19 poena i 13 skokova, dok je Janis Strelnijeks ubacio 18 poena. Nadomak tripl-dabla bio je Flionis sa 11 poena, 10 skokova i 9 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE