Obradović nakon pobede: Evo šta je izjavio trener Partizan

U 22. kolu Evrolige košarkaši Partizana su na svom parketu savladali Asvel rezultatom 92:68.

Nakon pobede, svoje utiske izneo je trener crno-belih, Željko Obradović.

-Ne mislim da je bilo opuštanja, imali smo mnogo otvorenih šuteva u poslednjoj četvrtini koje nismo ubacili. Njihov Metjus je ubacio sve preko ruke, ali smo reagovali napadački kako je trebalo. Nismo ubacili otvorene šuteve, ali je to sastavni deo igre, a ja sam u poslednjoj četvrtini morao da vodim računa o minutaži jer u petak imamo važnu utakmicu protiv Žalgirisa,  rekao je Obradović i dodao:

-Veoma sam zadovoljan i voleo bih da nastavimo u ovim ritmu jer opet su sjajne brojke kada su u pitanju izgubljene i osvojene lopte. Tako je bilo i protiv Zvezde i voleo bih da nastavimo. I drugi podatak, u prvom poluvremenu su imali osam ofanzivnih skokova, a u drugom samo tri. Nekoliko napada je bilo da nisu uspeli da šutnu ka košu, sve pohvale igračimaporučio je Obradović.

O narednom protivnuku iskusni trener je rekao.

-Najvažnija stvar je da igramo agresivno na lopti. U prvom poluvremenu smo imali tri greške u odnosu na ostatak utakmice, ali to je tako, da ne pominjem imena. Moramo da radimo, sve to izgleda bolje. Jedna od ključnih stvari protiv Žalgirisa je agresivnost na lopti i njihovim ključnim igračima, kao što smo večeras na Diju Bostu i Nandu De Kolou. Uvek postoje igrači koji su najvažniji za igru nekog tima, jasan je Željko Obradović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE