“Ivanović me pustio da igram, rado bih otišao kod njega”

Italijanski centar Ahile Polonara bio je praktično viđen u dresu Crvene zvezde početkom godine, ali je kazna od strane Evrolige ga “poslala” u Kaunas u Žalgiris.

On je u intervjuu za portal “BasketNews” pričao o svom odnosu sa trenerom crveno-belih Duškom Ivanovićem, sa kojim je sarađivao u Baskoniji, gde su zajedno osvojili titulu šampiona Španije.

– Kliknuo sam odmah čim je došao Ivanović, on je to napravio za mene. Pustio me je više da igram. Video je u meni ono što je timu potrebno. Od kada je on došao, sve je bilo drugačije, rekao je Polonara.

O dolasku u Crvenu zvezdu je rekao:

Jasno je da je postojalo veliko interesovanje Crvene zvezde. Svi znaju da imam odličan odnos sa Duškom Ivanovićem i veliko poštovanje prema timu jer oni imaju velike ambicije. To je istorijski klub u evropskoj košarci. Dakle, rado bih otišao tamo. Samo nije bilo pravih uslova. Zadovoljan sam izborom koji sam napravio da odem u Žalgiris, završio je Italijan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE