Sve spremno za Kup Koraća: Evo od kada su ulaznice u prodaji!

Danas je u Gradskoj kući potpisan ugovor o organizaciji finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu u narednoj godini. Ugovor su potpisali predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Danilović je rekao da će ove godine tokom trajanja Kupa biti održan “mini” Kup, na kojem će učestvovati mlade snage srpske košarke.

Gradonačelnica Niša podsetila je da će Kup u Nišu ove godine biti organizovan 18. put. Ona je takođe podsetila da se Kup organizuje u godini kada se u Srbiji obeležava vek košarke, 20 godina od kada Kup nosi ime Radivoja Koraća i 10 godina od kako se najboljem klubu dodeljuje “Žućkova levica”.

Sotirovska je najavila da će u petak krenuti onlajn prodaja karata. Cena kompleta ulaznica za tribine za svih sedam utakmica biće 4.000 dinara, za parter od 4.500 do 7.000 dinara, a za najekskluzivnija mesta cena kompleta je 30.000 dinara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Preminuo legendarni košarkaš Fortituda, osvojio trofej sa Dušanom Ivkovićem (VIDEO)

Tužna vest stiže iz Kostarike. Kako prenosi Fortitudo Bolonja, nekadašnji sjajni šuter Ruben Daglas preminuo je u 44. godini života. On...

POVEZANE OBJAVE