BAŠ GA NEĆE U ZADNJE VREME: Nove loše vesti za Paula Pogbu!

Paul Pogba zbog povrede nije igrao za Juventus od povratka iz Mančester junajteda, preskočio je Svetsko prvenstvo u Kataru, a sada je saznao nove loše vesti.

Francuz koji je ostao na klupi u nedelju protiv Monce u svom prvom pojavljivanju i konkurenciji ove sezone, neće biti na klupi u četvrtak u susretu Kupa Italije jer je ima problema s mišićima.

Pogba se povredio još u julu, operisan je početkom septembra, a sada opet oseća “bol u mišićima pregibača”, otkrio je Masimiliano Alegri na pres konferenciji, dan uoči susreta s Lacijom.

“Nažalost, kada je igrač bio bez aktivnosti mesecima, bol se javlja kada se intenzitet treninga poveća”, kazao je trener Juventusa.

Pogba, koji ima 29 godina, nije igrao službenu utakmicu od aprila kada je bio u Mančester Juanjtedu. Vrativši se u Juventus na leto nakon šest godina, Francuz je u julu, nakon prve prijateljske utakmice pred sezonu, povredio desno koleno.

Nakon operacije u septembru, propustio je Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru gde je njegova Francuska osvojila drugo mesto.

“Nito ne čini čuda kada su u pitanju povrede poput Pogbine”, poručio je Alegri. Nije otkrio hoće li veznjak biti spreman za utakmicu u sledećem kolu Serije A, protiv Salernitane, 7. februara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE