DA SE NAJEŽIŠ: Zvezda objavila najavni spot za meč sa Vošom, sve u znaku Mihe (VIDEO)

Fudbaleri aktuelnog šampiona Srbije Crvene zvezde takmičenje u Superligi, nakon pauze, nastavljaju duelom sa Vojvodinom na svom terenu, u subotu od 16 časova.

Ovaj meč će proći u znaku odavanja počasti nedavno preminuloj legendi oba kluba Siniši Mihajloviću, a karte će biti besplatne.

Iako je prisustvo dostupno svima i ulaznice nisu obavezne, naš klub će omogućiti karte svim navijačima koji žele da zadrže uspomenu na duel Crvene zvezde i Vojvodine u znak i sećanje na Sinišu Mihajlovića. Ulaznica se neće previše razlikovati od standardne te će pored naziva stadiona, imena protivnika, datuma stajati i naziv tribine. Na mestu predviđenom za cenu biće istaknut natpis ‘Taj osećaj naš’. Na taj način svi navijači će biti u prilici da poseduju ulaznicu sa meča koji će ostati upisan u čast i slavu Siniše Mihajlovića, objavio je klub.

Sada je kreiran i promotivni sport za ovaj meč, u kom fudbaler Crvene zvezde izlazi na teren kroz tunel Marakane, sa Mihinom jedanaesticom na leđima, i podignutom kragnom u čast legendi.

Nakon što izađe čuje se glas komentatora Milojka Pantića, koji je ostao upamćem kao prateći najvećim uspesima Zvezde u kojima je učestvovao i Mihajlović, a nakon toga sledi ono što niko nije bolje umeo od njega – slobodan udarac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ISPUSTILI DOBIJENO: Novi Beograd od +4 do poraza

Vaterpolisti Novog Beograda izgubili su meč regionalne Premijer lige od splitskog Jadrana 14:12. Kao domaćini turnira. Po četvrtinama (3:3, 6:3,...

POVEZANE OBJAVE