POKRENI ZABAVU UZ LUCKY’S 5, LUCKY’S 6 ILI KENO – Okreni pravi broj i osvoji fantastični iPhone 14!

Priključi se novom takmičenju na meridianbet.rs i osvoji vredne nagrade!

Nova nedelja – nova prilika da postanete vlasnik vrednih nagrada i novog iPhone 14!

Ali, to možete samo ako ste član Meridian družine!

Da biste došli u situaciju da se takmičite za fenomenalni iPhone, kao i druge vredne nagrade – morate biti korisnik Meridiana, koji osim poklona garantuje i sjajnu zabavu!

Naime, Meridianbet je spremio novo takmičenje i poslao jasnu poruku: OKRENI PRAVI BROJ I POKRENI NEVIĐENU ZABAVU!

Šta je potrebno da biste se priključili ovoj zabavi? Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD + 200 SPINOVA, a onda…

Kako da se priključite novom takmičenju?

Pravila su zaista vrlo jednostavna: odigrajte najviše tiketa na Lucky’s, Lucky’s 6 ili Keno brojevima i osvoji sjajne nagrade!

1.       mesto – iPhone 14

2.       mesto – 20.000 RSD bonusa

3.       mesto – 10.000 RSD bonusa

4.       mesto – 5.000 RSD bonusa

5.       mesto – 5.000 RSD bonusa

Ono što je još važno da znate jeste da ovo ultra zanimljivo takmičenje traje do 14. februara, tako da preporučujemo da ne gubite vreme i da svoju avanturu započnete što pre!

Još par uputa: minimalna uplata po tiketu je samo 20 RSD, a olakšavajuća okolnost je što u promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi!

Tabela sa rang listom prvih 20 igrača će se ažurirati svakog dana i biće vidljiva na meridianbet.rs, pa ćete tako uvek znati da li ste na dobrom putu!

Ne čekaj ni sekund, pokreni zabavu!

REGISTRUJ SE I OSVOJI BONUS BEZ USLOVA: Fantastične vesti stižu za sve novajlije, ukoliko još uvek nemate otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs – registrujte se jer tom prilikom dobijate 2.000 RSD za online klađenje, kao i 200 poklon spinova na igri Maya’s Treasure.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate sudbine Radonjića i Nastasića na Majorci

Srpskog fudbalera Nemanju Radonjića kroz čitavu karijeru prate turbulencije. Tako je bilo i tokom ove sezone, a izgleda da...

POVEZANE OBJAVE