Stevanović nakon žreba: Evo šta je izjavio selektor Srbije

Danas je održan žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo (do 21. godine) koje je na programu 2025. godine, a reprezentacija Srbije će igrati u grupi F sa selekcijama Engleske, Ukrajine, Severne Irske, Azerbejdžana i Luksemburga.

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Goran Stevanović izjavio je da je zadovoljan žrebom kvalifikacija za Evropsko prvenstv

-Po mom mišljenju i ličnim željama, drago mi je da smo izbegli Španiju, Francusku i Portugaliju, jer to su tri reprezentacije koje definitivno dosta odskaču. Mogu da budem zadovoljan žrebom, ali Engleska i Ukrajina će nam biti veliki konkurenti. Rade dobro, imaju odlične generacije, ali sve zavisi od nas, rekao je Stevanović, prenosi zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Iskusni trener je rekao da se nada da će selekcija izboriti najbolji mogući rezultat.

-Treba da napravimo dobru selekciju i uradimo sve što je do nas, a siguran sam da imamo kapacitet, talenat i mogućnosti. Verujemo da ova generacija ima potencijal, svi kriterijumi će biti na visokom nivou. Siguran sam da nam ova grupa daje mogućnost da se nadamo najboljem i izborimo najbolji mogući rezultat, zaključio je Stevanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

  • KLJUČNE REČI
  • FSS

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE