TRENER ŽALGIRISA PRED PARTIZAN: Otkrio na koje igrače će posebno obratiti pažnju

Košarkaši Partizana sutra od 19 časova gostuju ekipi Žalgirisa u drugoj utakmici ovenedeljnog dvostrukog programa Evrolige.

Litvanski tim je juče poražen na gostovanju aktuelnom šampionu Anadolu Efesu, a Partizan je dan ranije ubedljivo savladao francuski Asvel.

Svoja očekivanja pred ovaj duel izneo je i trener Žalgirisa Kazis Maskvitis.

Važna utakmica, izgubili smo na gostovanju Partizanu. Sada se borimo za plej of, Partizan je dobio poslednju utakmicu sa velikom razlikom. Očekujemo jaku i dobru utakmicu. Partizan ima dobrog trenera, dobro šutiraju, fizički su jaki i jaki su pod košem. Cilj je da ne zautsavimo samo jednog igrača, već ceo tim. Treba nam dobra odbrana, da ograničimo njihove vođe i šutere. Posebno ćemo o njima brinuti, istakao je Maskvitis.

On je takođe istakao važnost faktora njihovih navijača, kao i da je prednost Partizana u tome što je imao dan više za odmor. Kada je reč o problemima sa povredama, istakao je da postoje, ali da će igrati svi igrači koji su bili u sastavu i za prethodni duel.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE