Bivši golman Partizana u dresu Pazaraca: Spremni smo!

Nastavlja se Superliga Srbije, a u nedelju će snage odmeriti Novi Pazar i TSC.

Trener fudbalera Novog Pazara Aleksandar Stanković rekao je danas da njegova ekipa ima velike šanse u ovom susretu uz pomoć navijača.

– Ne znaju za poraz na strani, a išli su i Partizanu i Crvenoj zvezdi i Vojvodini. Samo dva puta su izgubili kući, protiv nas i Partizana. Mojim igračima stalno pokušavam da prenesem poruku da smo mi jako bitni. Ako budemo maksimalno koncentrisani i fokusirani, imamo velike šanse da uz pomoć 12. Igrača na tribinama dođemo do pobede, rekao je Stanković i dodao:

Mislim da su dolaskom Cvetinovića i Radina poboljšali kvalitet. Radi se o igračima sa internacionalnim iskustvom. Očekujem da budu u sastavu, ali spremni sma za sve varijante. Samo je bitno da ne bude padavina, da teren bude dobar. U tom slučaju, ne sumnjam da će i utakmica da bude dobra.

Novi kapiten Pazaraca Filip Kljajić početkom avgusta sačuvao je mrežu u Bačkoj Topoli, u pobedi njeovog tima od 1:0.

– Mislim da će da bude drugačije u odnosu na naš prvi duel. TSC-u smo išli u nezgodnom trenutku, pomalo potrošeni i umorni. Sada otvaramo polusezonu. Super smo spremni posle trenažnog ciklusa u Turskoj, kazao je golman Novog Pazara i dodao:

– Ako budemo pravi, onda ekipu TSC-a čeka jako težak posao na našem terenu. Igrama u prvom delu sezone napravili smo dobru situaciju po nas. Većina klubova nas poštuje i respektuje. Uveren sam da je ključni faktor naš ulazak u utakmicu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE