Mijailović: Zvezda se prema svojim legendama na pravi način odužuje

Fudbaleri Zvezde u subotu od 16 časova igraju meč sa Vojvodinom, klubom iz kojeg je Siniša Mihajlović stigao na Marakanu.

Mihajlović je u Zvezdi ostavio veliki trag, a upravo taj meč protiv Vojvodine biće oproštaj Zvezde od slavnog fudbalera.

-Taj trag i dan danas onima koji su ga gledali i koji ga se sećaju, izaziva radost i sreću što je takav igrač bio deo našeg kluba.

-Niko ne može zaboraviti onu dečačku radost kad se postigne gol, pa trk ka severu, pa loknasta kosa. Siniša je bio kompletna ličnost, neko ko je u svojoj karijeri uvek bio vezan za Zvezdu. Poznat je i onaj podatak da kad je igrao u Laciju nije želeo da izađe na utakmicu protiv Zvezde. Toliko je poštovao klub u kom je stekao afirmaciju, rekao je predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović za klupski sajt i dodao:

-Retko koji sportista je u sebi imao radost igre i tu želju i volju. On je borac koji je kao mlad uspeo da se nametne u formiranom timu Crvene zvezde i dođe do jedne od ključnih pozicija u ekipi. Mladi ljudi koji su svesni svojih vrednosti, svesni su i toga da moraju mnogo da ulažu u sebe da bi dostigli vrhunski nivo, a Siniša je bio takav čovek i to se u njegovoj daljoj karijeri potvrdilo.

Skupština Crvene zvezde trebalo bi u subotu da donese odluku da tribina VIP zapad dobije ime Siniša Mihajlović.

-Zvezda se prema svojim legendama na pravi način odužuje, a ova utakmica je samo segment kojim se obeležava njegov odnos prema Crvenoj zvezdi. Upravni odbor je predložio da se VIP zapad tribina nazove imenom legende Siniše Mihajlovića i sutra će se o tome razgovarati na Skupštini.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE