Poznato gde Karabatić nastavlja karijeru!

Jedan od najboljih rukometaša na svetu Nikola Karabatić je odlučio gde će nastaviti karijeru.

Naime, on je produžio saradnju sa PSŽ-om, a pre toga je istakao da želi da igra sve do Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine, gde bi prema njegovim najavama želeo da okonča svoju karijeru.

Klub je naravno ispunio želju slavnom rukometašu i u petak je i zvanično produžen ugovor sa najboljim rukometašem na svetu.

– Pari Sen Žermen je ponosan što ima najbolje sportiste u svim sportovima. Produžetak saradnje sa Nikolom Karabatićem je dokaz za to, a to je odlična vest za rukomet i naš klub. Nikola je prava ikona svetskog rukometa, koji je strašću i profesionalizmom obeležio ovaj sport van granica i generacija. Veoma sam ponosan što igra devetu sezonu u dresu PSŽ, rekao je Naser Al Kelaifi, predsednik i izvršni direktor francuskog šampiona.

Takođe i Nikola Karabatić je bio veoma zadovoljan što će nastaviti da igra u dresu kluba za koji nastupa od jula 2015. godine.

– Moja želja i želja kluba je uvek bila da produžimo ovu zajedničku istoriju, koja je počela 2015. Tokom godina smo pokazali da je Pari Sen Žermen merilo u svetskom rukometu. Veoma sam srećan što imam priliku da budem u ovom timu do 2024. Nastaviću da dajem maksimum za saigrače i za navijače. Još uvek imamo lepe stranice da ispišemo zajedno, istakao je najtrofejniji rukometaš u istoriji.

Karabatić je u svojoj karijeri osvojio sve što se moglo osvojiit. U karijeri je za reprezentaciju Francuske postigao 1.274 gola na 346 utakmica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE