Parni valjak melje: Partizan ubedljivo savladao Megu

U okviru 18. kola ABA lige košarkaši Partizana su u gostima savladali Megu rezultatom 103:78.

Mega je dobro počela meč, ali je Partizan brzo uhvatio ritam. Tojke Madara i Pantera odvele su Partizan na šest poena prednosti,  a onda je nastavio Naneli da puni koš protivnika. Do kraja poluvremena ubačeno je 65 poena što je rekord ABA lige po broju postignutih poena od strane gostujuće ekipe za jedno poluvreme u istoriji regionalnog takmičenja.

Tokom treće četvritne stabilizovala se domaća ekipa pa su parirali crno-belima, ali su i pored toga košarkaši Partizana stizali do najveće prednosti od 34 poena viška. 

Do kraja meča crno-beli su uspeli da rutinski zadrže prednost i dođu do novog trijumfa u regionalnom šampionatu.

Partizan je do nove pobede predvodio Jam Madar sa 15 poena, a podršku je imao u Džejmsu Naneliju sa 14, Alenu Smailagiću, Danilu Anđušiću i Kevinu Panteru sa po 13 poena, dok je Aleksa Avramović dodao deset.

Kod domaćih najbolji je bio Nikola Đurišić sa 17 poena, a pratili su ga Luka Cerovina sa 12, Danko Branković sa 11 i Aleksa Uskoković sa deset poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PSV na veličanstven način osigurao titulu!

Fudbaleri PSV-a iz Ajndhovena pobedili su kao gosti Herenven rezultatom 8:0 i najverovatnije osigurali titulu. Po dva gola za PSV...

POVEZANE OBJAVE