ZAPOČNI NEDELJU NA PRAVI NAČIN: Pokaži vernost i preuzmi fantastičan BONUS za klađenje!

Meridian ponovo časti – sve što je potrebno jeste da se uloguješ na svoj nalog!

Pratite sport, volite da se kladite i spremni ste za novi tiket?

Na pravom ste mestu!

Ove nedelje očekuje nas nekoliko zanimljivih sportskih događaja, a posebno moramo staviti akcenat na fudbalske lige širom sveta, koje nam mogu doneti mnogo uzbuđenja, kao i brzu i laku zaradu.

Ono što je potrebno jeste malo poznavanja sporta, malo hrabrosti, a malo i sreće.

Za sve to – tu je Meridian! Osim standardnog bonusa dobrodošlice, ova kladionica svojim korisnicima donosi još poklona!

Recept je jednostavan: ulogujte se svakog utorka u 13 časova na vaš meridianbet.rs nalog i proverite da li ste baš vi dobili fantastičan SUPER UTORAK BONUS jer Meridian ponovo časti!

Ono što još treba da znate: bonus traje dva dana i potrebno je da se iskoristi na tikete sa minimum jednim parom i minimalnom kvotom 1.25 po paru.

Sportska kladionica Meridian nastavlja da opravdava epitet kuće najvećih bonusa, te i ovog puta časti svoje verne koristnike i ljubitelje sporta i kladjenja.

Ukoliko se do sada još uvek niste registrovali i ako vam ovo nije dovoljan povod, evo još jednog – već danas kreirajte nalog na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji jer tom prilikom dobijate BONUS DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nagrada za “Mihine klince”: Meridian Sport donirao dresove školi fudbala “Siniša Mihajlović” iz Novog Sada

Nova akcija za buduće šampione Velika donatorska akcija fudbalskim klubovima i školicama fudbala, koju već dve sezone na radost mnoge...

POVEZANE OBJAVE