Obradović: Igrači su svesni da igramo bolje

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20:30 u okviru Evrolige gostuju Bajernu u Minhenu.

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da očekuje tešku i zahtevnu utakmicu protiv Bajerna. 

– Utisak koji je ostao iz prve utakmice da je to jedna jako agresivna ekipa i tim koji se ne predaje nikada. Imali smo u jednom trenutku i 15 razlike, ali smo ušli u neizvesnu završnicu, a takva je bila utakmica Bajerna pre nekoliko dana u Barseloni. Gubili su, ali su na kraju imali posed za pobedu. Jasno je da moramo da budemo oprezni. To je tim koji može da menja postave, da izlazi sa četiri mala i četiri visoka igrača, rekao je Obradović i dodao:

– Jasno je, igrači su svesni da igramo bolje u odbrani i da smo pametniji u napadu. Istina je igrali smo dobro, ali svaka utakmica je nešto novo i traži se energija, želja i da pomažemo jedni drugima na terenu , istakao je strateg. 

Izrazio je trener Partizana i žal zbog razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku.

– Poruka može, naravno, da bude želja da se broj žrtava ne povećava. Čuo sam se sa dosta ljudi tamo, tragedija je velika i nadamo se i molimo da neće biti više žrtava, jasan je Obradović. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE