SEZONA IZ SNOVA: Miljenik GROBARA o svojoj budućnosti u Partizanu

Francuski centar Matijas Lesor sigurno je jedan od najboljih igrača Partizana ove sezone. On je drugi najkorisniji igrač Evrolige sa indeksom učinka 20.3, najbolji je skakač Evrolige sa 7.2 skoka u proseku po meču, a ujedno je i najbolji u ofanzivnom skoku – 3.3 u proseku.

Normalno je da je skrenuo pažnju na sebe i da je zanimljiv mnogim klubovima, a o svojoj budućnosti u Partizanu sjajni igrač je rekao.

 -Uopšte ne razmišljam o tome sada. Fokusiran sam na to da sa Partizanom pobedom što više utakmica je moguće, kao i da pomognem timu. Ne znam kakva će sledeća godina da bude. Ne znam čak ni kakva će da bude sledeća nedelja. Tako da pokušavam da pomognem timu i nemam pojma šta će da se dogodi u budućnosti, rekao je Matijas Lesor u intervjuu za Basketnews i dodao:

Dopada mi se ovde, mojim ljudima isto. Srećan sam. U dobrim sam odnosima sa trenerom i saigračima. Sve je dobro. Videćemo kakva je budućnost.

Svestan je i Lesor koliko je bitan ovom timu Partizana.

– Imam važnu ulogu u timu i blagosloven sam što mi moji saigrači i trener veruju. Oni rade sve da me postave u dobru poziciju. Saigrači me paze, tako da samo pokušavam da pomognem timu. Da se postaram da svaku utakmicu budem spreman da odigram jako i da svima prenesem energiju, jasan je Lesor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PO ZAVRŠETKU DVA DERBIJA: Zvezda prodaje ulaznice za gostovanje u Novom Sadu

U drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde gostuju Vojvodini. Crveno-beli iz Beograda ulaze u meč nakon dve pobede...

POVEZANE OBJAVE