Trener Dalasa nema dilemu: Sa Irvingom možemo do titule

Bruklin je potvrdio dogovor sa Dalasom po kome će Irving i Markif Moris preći u redove Dalasa u zamenu za Dorijana Fini-Smita i Spensera Dinvidija.

Nakon dolaska Irvinga u Dalas, trener tog tima Džejson Kid rekao je da njegova ekipa dolaskom sjajnog igrača, konkurent za titulu u NBA ligi.

-Smatramo da će nas Irvingov talenat i njegove sposobnosti učiniti boljim. Njegov dolazak pomoći će nam da dođemo u poziciju da osvojimo titulu. Pobeđivao je kada je igrao za druge timove, rekao je Kid.

Irving je početkom prošle nedelje zatražio trejd, jer nije uspeo da se dogovori sa čelnicima Bruklina o nastavku saradnje.

-Lako je gledati na sve priče o negativnom, ali hajde da pogledamo pozitivno od onoga što je uradio na terenu i van njega. Mi pristupamo na taj način. Kajri se bavi košarkom. Želi da pobeđuje i želi da ga treniraju, ovo je velika prilika za mene da imam nekog takvog da pomogne, rekao je Kid.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Barselona spremila novi ugovor za jednog od najboljih

Barselona igra promenljivo ove sezone i na kraju su zauzeli četvrto mesto na kraju regularnog dela Evrolige. Imaće prednost...

POVEZANE OBJAVE