NIJE SAMO LORENCO BRAUN: Makabi obezbeđuje još dva potpisa pred duel sa Zvezdom!

Nakon što je nekadašnji igrač Crvene zvezde Lorenco Braun produžio ugovor sa Makabijem baš pred meč sa crveno-belima u Evroligi, to bi mogla da urade još dvojica košarkaša Ponosa Izraela.

Kako prenosi “Eurohoops”, otvoreni su pregovori sa Bonzijem Kolsonom sa namerom da se ovaj američki košarkaš zadrži na duže staze.

Bonzi je posle kratkog boravka u Milvoki Baksima, evropsku karijeru otpočeo u Darušafaki, a kasnije je u nastupao i za Pinar Karšijaku. Između dva angažmana u Turskoj, igrao je i za francuski Strazbur, pre nego što je iz Karšijake prethodnog leta prešao u redove izraelskog velikana.

Ove sezone je u Evroligi beležio u proseku 10,6 poena po utakmici, a najbolje partije pružio je protiv Partizana (19 poena) i Panatinaikosa (29 poena).

Takođe se u košarkaškim krugovima govori da je Vejd Boldvin veoma blizu produžetku ugovora na još dve godine sa Makabijem.

Boldvin ove sezone prosečno beleži 15,4 poena, 3,1 skok i 4,4 asistencije u elitnom evropskom takmičenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANCI PIŠU: Ivanović bi mogao da završi četvrti mandat u Baskonji, spremna zamena!

Košarkaši Baskonje večeras igraju odlučujuću utakmicu u Evroligi. Ukoliko savladaju Virtus, igraće plej-of seriju sa Real Madridom. U španskom prvenstvu su...

POVEZANE OBJAVE