PARTIZAN NE STAJE: Četvorica povukla do značajnog brejka u Minhenu!

Košarkaši Partizana pobedili su Bajern 82:71 na gostovanju u 24. kolu Evrolige. Nakon sredine druge četvrtine preokrenuli su susret u svoju korist održavši vođstvo do kraja.

Prvi koš na meču postiže Gilespi. Partizan je u duel ušao sa četiri vezana poena Pantera. Crno – beli prvi uspevaju da se odlepe nako serije 7:0. Bajern je tokom prvog perioda uspeo da se konsoliduje i stigne do 15:11 za Partizan. Uspeli su Bavarci da stignu i do izjednačenja 17:17 pred sam kraj prve četvrtine.

Oba tima su loše šutirali za tri a bili su poravnati u broju pogođenih dvojki posle prvih 10 minuta.

Bajern je na početku druge četvrtine preuzeo vođstvo posle pogodaka Bonge i Jaramaza. Izabranici Željka obradovića su u tom delu utakmice promašili nekoliko šuteva za dva. Oba tima igrali su tvrdo i u ovom kvartalu. Partizan se ponovo odvojio serijom 6:0 pred poluvreme.

Po odlasku na odmor, najbolji kod Partizana je Kevin Panter sa 14 poena uz 8 koševa Lesora. Kod Bavaraca, Bonga i Vajler Beb imaju po 7 koševa.

Partizan je bolje počeo drugo poluvreme. Iskoristili su to da povećaju razliku na +10. Do kraja su bili efikasni i završili taj period sa prednošću od 17 poena uz bolji šut za dva nego za tri poena. Tim iz Beograda sa 5:0 je otvorio poslednju četvrtinu.

Bajern je uspeo da se spusti na jednocifreni minus nakon serije 8:0 i smanji na 78:69 u korist Partizana. To im nije bilo dovoljno za potpuni preokret.

Najbolji u timu Partizana bila su četvorica igrača. Panter je imao 19 poena a Lesor 16, Naneli 15 i Egzum 11.

Kod Bavaraca istakao se Di Džej Sili sa 11 poena. Vajler Beb i Volden imali su po 10 uz 4 koša Jaramaza.

Partizan će naredni meč Evrolige igrati tek 23. februara nakon Kupa Radivoja Koraća. Gost u Beogradu biće ekipa Fenerbahčea.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE