GDE JE POŠLO PO ZLU? Umesto spektakularnog pojačanja i nove zvezde, postao je najveći promašaj decenije

Milan se nalazi u ozbiljnoj rezultatskoj krizi. Aktuel ni prvak Italije je u nizu od sedam susreta bez pobede.

Jasno da je Stefano Pioli pod velikim pritiskom, od junaka do čoveka koji bi mogao uskoro izgubiti svoj posao. ‘Rosonerima’ ne pomaže ni neizvesna budućnost Rafaela Leaa, Portugalac je navodno spreman promeniti klub u letnjem mercatu.

Osim toga, nije se baš sjajno investiralo na San Siru tokom poslednja dva prelazna roka. Njihovo najskuplje pojačanje je došlo iz Briža, Čarls De Ketelaere je plaćen 32 miliona evra nakon dugih i napornih pregovora. Međutim, Belgijanac je debelo podbacio.

Prema pisanju apeninskih medija, u Milanu su od 21-godišnjeg ofanzivca očekivali do sada već 8-10 postignutih golova, ali De Ketelaere ima jednu veliku nulu u postigbitkm golovima pored 17 odigranih utakmica.

Ovo je najlošiji učinak nekog ofanzivca koji je pridošlica u Milanu. U prethodnih 10 godina, igrači poput Alesija Cercija, Andrea Silve, Krzisztofa Piateka i Samua Kastilleja su barem imali poneki gol nakon 17 nastupa.

I to nije njegov najveći problem, jer izgleda da i kada je na travnjaku da De Ketelaere ne doprinosi Milanu. Nema dileme, reč je o mladom igraču i ogromnom potencijalu, Pioli ga prosečno koristi oko 40-tak minuta po susretu.

Možda su u Milanu prestrogi, ali za tu cifru su s potpunim pravom očekivali daleko više…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE