Kampaco iskren: Taj klub je bio moj prioritet, ali nismo se dogovorili

Zvezdin plej Fakundo Kampaco govorio je za portal “Open Field”. Sjajni igrač nije bio u protokolu za meč sa Makabijem, ali je putovao zajedno sa ekipom u Izrael.

Argentinski plejmejker je za tamošnje medije pričao o tome kako je stigao u Crvenu zvezdu, i zašto je odabrao tim iz Beogrda.

– Moj prioritet je bio Real Madrid, ali nismo mogli da se dogovorimo. Pokušali smo, ali nismo uspeli. To ništa ne znači, jer sam im zahvalan na šansi da igram Evroligu i dozvolili su mi kasnije da odem u NBA. Mnogo su mi pomogli, bili su tu za mene svaki trenutak kada sam igrao u Americi, rekao je Kampaco za portal “Open Field i dodao:

-Luka Vildoza je jedan od razloga zašto sam u Beogradu. Nisam se dvoumio, igrao sam i ranije sa njim, dobar je prijatelj. Bili smo zajedno u reprezentaciji, igrao sam kao klinac protiv njega u argentinskoj ligi. Ovo je tim sa dosta istorije i sa ludim navijačima protiv kojih sam uživao ranije da igram. Srpski narod je sličan argentinskom po strasti i to je bo jedan od razloga dolaska u Zvezdu.

Kampaco bi trebalo da debituje za crveno-bele u Evroligi 2. marta na gostovanhju minhenskom Bajernu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE