Petrić: Da lobiramo za Vidića, nešto nije u redu!

Trener Partizana Gordan Petrić pričao je između ostalog na konferenciji za medije i o izborima u Fudbalskom savezu Srbije.

On je istakao da ako se Nemanja Vidić kandiduje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije treba mu pružiti podršku, bez obzira ko mu je protivkandidat.

– Ako se Nemanja Vidić kandiduje i hoće da pomogne FSS i srpskom fudbalu, ne vidim nijednog protivkandidata sa druge strane. Bilo ko da se kandidauje. Nedimović je gospodin, razume fudbal, ali ko god da je sa druge strane, makar to bili i mi, bvši igrači, Nemanja je najbolje rešenje, rekao je Petrić, pa potom nastavio:

– Zašto mi tu kandidaduru možda ne razumemo, ne znam kad će nam doći to u glavu. Nemanja vodi miran i lep život, nije mu potrebno da bude predsednik FSS , ali ako želi da pomogne i da se žrtvuje, treba mu odmah dati šansu. Zato ne vidim ni svrhu, ni potrebu da neko lobira za Vidića.

On se prisetio i 2009. godine kada je predložio da njegov kum, Predrag Mijatović, koji je nešto ranije napustio Real Madrid, bude potpredsednik crno-belih.

– Pitali smo Bata Mirković i ja Peđu da bude tu, da nema nijednu obavezu, ali je drugačije kad je takav čovek potpredsednik. Rekao je „da“, jer je znao Ivana Tomića, Slavišu Jokanovića, Zorana Mirkovića i mene. Onda smo došli na Upravni odbor, predložio sam Peđu za funkciju, na šta su se svi članovi Upravnog odbora odjednom pogledali. Tadašnji predsednik Dragan Đurić ništa nije rekao, ali jedan član UO jeste: „Gordane, ne može tako, moraš da lobiraš“. Za Peđu Mijatovića da lobiram! Ako je tako, ja pružam ruku, kažem: „zdravo, doviđenja“. Tako mislim i u ovom slučaju, ako neko mora da lobira za Vidića onda smo u pogrešnom pravcu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON PREKIDA SARADNJE SA NOVAKOM: Ivanišević priredio spektakl sa ekstratalentovanom srpskom teniserkom (FOTO)

Nedavno je sve iznenadila objava Novaka Đokovića da prekida saradnju sa dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem. Danas se međutim našao...

POVEZANE OBJAVE