SMIRIVANJE TENZIJA: FK Partizan sklopio ugovor sa delom JSD

Fudbalski klub Partizan i sportsko društvo crno belog kolektiva bili su u razmiricama tokom prošle godine.

Naročito nakon izbora novog rukovodstva zbog čega je FK istupio.

Danas su predstavnici fudbalskog kluba potpisali sporazum sa osam članova JSD.

U pitanju su: bokserski klub Partizan, klub dizača tegova Partizan, kuglački klub Partizan, ženski košarkaškii klub Partizan, stonoteniski klub Partizan, biciklistički klub Partizan, plivački klub Partizan i karate klub Partizan.

Sporazum o saradnji podrazumeva materijalnu, logističku i infrastrukturnu pomoć koju će FK Partizan omogućiti članicama JSD Partizan, navodi se na Partizanovom sajtu.

Na sastanku se oglasio i generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura:

Potpisali smo sporazum sa devet klubova, a biće ih i više naravno. Pre svega, u pitanju je finansijska pomoć klubovima na mesečnom nivou, a iznos će se dogovarati na osnovu potreba manjih klubova. Takođe, stavili smo im na raspolaganje naš sportski centar „Teleoptik“, koji neke sekcije već koriste, kao što je na primer sekcija ženske košarke. Oni tamo mogu da treniraju, da se hrane, zaista su oduševljeni tim delom pomoći. Stavljamo na raspolaganje i naš marketing tim kao i finansijsku službu. Mnogo im znače te vrste pomoći, manji klubovi su to i predložili a mi smo prihvatili. Ugovor je potpisan na godinu dana, a siguran sam da će se i produžavati narednih godina. Želimo da pokažemo da smo solidarni i da smo tu da pomognemo svim klubovima SD Partizan, rekao je on.

Fudbaleri Partizana nastavljaju takmičenje u šampionatu Srbije kada sutra od 18:30 dočekuju Mladost GAT.

Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE