Ivanović pred Zadar: Teška utakmica iz više razloga!

U 19. kolu ABA lige, košarkaši Crvene zvezde će gostovati ekipi Zadra.

Trener ekipe Duško Ivanović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

– Očekuje nas jako teška utakmica u Zadru uz više razloga. Prvo dobar tim, koji ima domaći teren i predvođen je vrlo iskusnim trenerom. Igraju ove sezone odlično sa puno samopouzdanja, što pokazuje i njihov plasman na tabeli. Uloge u timu su jasno podeljene, i svako zna svoje zadatke i obaveze. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, imaćemo vremena da se osvežimo nakon teškog meča u Tel Avivu i sa velikom energijom koju ćemo morati da uložimo, dođemo do cilja, rekao je Ivanović.

Luka Mitrović poziva na oprez pred susret sa Zadrom, koji je jedini ove sezone naneo poraz Zvezdi u ABA ligi.

– Gostovanje u Zadru nikada nije lako, ovoga puta izazov je veći jer tim igra dobro, predvođen odličnim Božićem. Imaju prepoznatljiv stil, odlični su šuteri, imaće domaću publiku kao veliku podršku. Konačno, ne smemo da zaboravimo da smo jedini poraz doživeli upravo od Zadra i to je upozorenje, ali za nas i motiv više pred ovu utakmicu koju želimo da dobijemo i nakon velike pobede u Tel Avivu u dobrom razpoloženju dočekamo naredni period, rekao je Mitrović.

Utakmica se igra u dvorani “Krešimir Ćosić” u nedelju od 17.00 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE