MILOJEVIĆ POSLE UBEDLJIVE POBEDE: Nesanice zbog desnih bekova, govorio i o postu špiceva

Fudbaleri Crvene zvezde su, posle remija u prvoj utakmici nastavka, ubedljivom pobedom protiv Voždovca pokazali koliko mogu.

Svoje utiske posle utakmice izneo je trener crveno-belih Miloš Milojević.

Čestitam Voždovcu na fer i korektnoj igri, na dostojanstvenom otporu s obzirom na okolnosti. Svesni smo da je rival ostao rano sa desetoricom i da nam je to olakšalo posao. Ali mi smo od starta bili agresivni, stajalo dobro iza lopte. Treba ponavljati ovakve stvari iz nedelje u nedelju. Ne preterujemo kada pobeđujemo i ne plačemo kada je drugačije. To je fudbal, nekad vam da nekada vam uzme, ali ako radite dobro 15, 16, 17 kola – sve dođe na svoje, izjavio je trener Zvezde nakon utakmice.

Prokomentarisao je i činjenicu da, i pored toga što je šest različitih fudbalera postizalo golove, to ponovo nije učinio najistureniji Aleksandar Pešić.

I dalje verujem da imamo jako dobra dva, tri špica, uključujući tu i Jovana Mijatovića. Kada Pešić i Rakonjac uđu u formu to će tek biti dobro i golovi će doći, smatra Milojević.

Ipak, debitantski gol upisao je novi desni bek Argentinac Aleks Vigo, ali nije jedino pojačanje na ovoj poziciji koje je opravdalo očekivanja.

Nije lako igrati i sarađivati sa Bukarijem koji je nestrukturiran igrač. Vigo se tu uklopio i dobro popunjava “half-spejsove”. Ja sam po prirodi umeren u svemu, ne mislim da nekoga posle dve utakmice treba dizati u nebesa. Nekada vam jednostavno odgovara krilo protiv koga igrate. Imam nesanice ko da igra na desnom beku. Vigo je dobar igrač, Nikolić… Ne zaboravite da imamo i Gobeljića, podsetio je mladi strateg.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRAVI TENISKI KLASIK: Iga Švjontek osvojila Madrid posle drame u okršaju dve prvoplasirane! (VIDEO)

Prva teniserka sveta Iga Švjontek trijumfovala je na turniru u Madridu, pošto je u finalu savladala Arinu Sabalenku. Bio...

POVEZANE OBJAVE