TOP LIGE – NOVE IGRE! Meridian je spremio široku ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Novi fudbalski vikend – nove igre u Meridianu!

Ovog vikenda očekuje nas povratak top liga na fudbalske terene širom Evrope, a to znači da nas čeka pravi fudbalski spektakl i da je vreme za novi tiket vredan miliona!

Na programu su utakmice Premijer lige, Lige 1, Serije A, Bundeslige i LaLige, i to „brdo“ utakmica! Deluje da je pitanje šampiona u Španiji možda i rešeno, Barselona ima čak osam bodova prednosti u odnosu na Real Madrid, a i u Italiji su neke stvari vrlo izgledne – Napoli ima 13 bodova prednosti u odnosu na Inter.

Nešto uzbudljivije je u Premijer ligi, gde je Arsenal i dalje na vodećoj poziciji, ima pet bodova prednosti u odnosu na Mančester siti,a PSŽ i dalje „vlada“ Francuskom.

Svakako, najuzbudljivije je u Nemačkoj, Bajern jeste na prvom mestu na tabeli, ali ima samo jedan bod prednosti u odnosu na Union Berlin, odnosno samo dva u odnosu na Borusiju Dortmund.

Jasno je da nas čeka velika borba na svim poljima, a da sve bude još uzbudljivije – pobrinula se sportska kladionica Meridian.

Osim što standardno donosi vrhunsku ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, Meridian je pripremio i nove igre za top lige, pa vaš tiket može biti još bogatiji i zanimljiviji!

Naime, od sada se u standardnoj ponudi na mečevima top liga nalaze i sledeće igre:

– Autogol

– Crveni karton i penal

– Postiže gol iz penala – domaćin/gost

– Penal u prvom poluvremenu

– Penal na utakmici

– Glavni sudija gleda VAR

A, kako možete doći do novih igara? Vrlo lako – odete na meridianbet.rs, otvorite ponudu za meč i odete na karticu SPECIJAL i to je sve! Evo nekih predloga:

FULAM – NOTINGEM

Autogol: da – kvota 9.00

Crveni karton i penal: da – kvota 10

Penal u prvom poluvremenu: da – kvota 5.00

LACIO – ATALANTA

Autogol: da – kvota 9.00

Penal na meču: da – kvota 3.00

Penal u prvom poluvremenu: da – kvota 5.00

BAJERN – BOHUM

Autogol: da – kvota 9.00

Crveni karton i penal: da – kvota 12

Penal na meču: da – kvota 2.70

Dakle, na istom mestu vas čekaju i standardna ponuda i nove igre, a uz to – za sve fanove fudbala stiže i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmete bonus i odigrate novi tiket!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda ostaje bez jednog od najboljih igrača

Najveća dilema u Crvenoj zvezdi tokom leta bila je da li se odreći visokog obeštećenja i zadržati Osmana Bukarija...

POVEZANE OBJAVE