Više nema nagađanja: Oglasio se Nemanja Vidić!

Proslavljeni fudbaler Nemanja Vidić već danima se spominje kao kandidat za predsednika FSS, a sada se konačno oglasio i potvrdio sve.

Da bi Nemanja Vidić i zvanično postao kandidat potrebno je prvo da sebi obezbedi i “nominaciju“, odnosno da nađe podršku istomišljenika u Skupštini Fudbalskog saveza Srbije. Nebitno da li će ona stići od nekog od regionalnih saveza, iz udruženja klubova, sudijske ili trenerske strukovne organizacije ili – što je najrealnije – od najmanje pet delegata Skupštine, koja će novog predsednika birati na sednici zakazanoj za 14. mart.

Vidić tvrdi da ima tih pet delegata i da veruje da oni neće podleći pritisku da se predomisle.

Nekadašnji kapiten Orlova se oglasio saopštenjem u kojem je sve objasnio.

– Poštovani predstavnici medija, želim da ovom prilikom obavestim srpsku javnost, pre svega fudbalsku, da sam nakon saznanja da su raspisani izbori za predsednika FSS doneo odluku da želim da se na istima i kandidujem, s obzirom da sam ispunio uslov da budem član Skupštine i imam podršku pet delegata, koji nadam se neće podleći pritisku sa kojim se susreću. Svojim istupom želim da sprečim bilo kakve dalje priče i jasno izložim svoje planove. Kandidaturom ću omogućiti fudbalskim poslanicima da se o njoj izjasne.Verujem u ispravnost svojih ciljeva a oni su jasni, isključivo patriotski. Želim da ujedinjujem a ne da razjedinjujem. Verujem , jer mislim da mojoj Srbiji mogu da ponudim vrednosti koje su me krasile kao fudbalera. Verujem i znam da u fudbalskoj Srbiji ima sličnih ljudi i da zajedno možemo ponuditi rešenja . Nadam se da ću uspeti, piše u kratkom saopštenju Nemanje Vidića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE