ČOVIĆ POMINJAO TUŽBU: Što bih ja tolerisao da Partizan ima 8 miliona državnog najjeftinijeg kredita!

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Meridianbet Nebojša Čović bio je gost jutarnjeg programa televizije Prva.

On je govorio o mnogim temama a pre svega o dobijenoj tužbi protiv Partizana. Takođe je naveo da nikada u emisiji ne bi učestvovao zajedno sa Partizanovim predsednikom Ostojom Mijailovićem:

Ja s njim neću da polemišem oko toga, ovo je državni posao. Mi nikada nećemo doći zajedno u emisiju. Mi nismo isti nivo, ja ne živim na foru i nisam ničiji novčanik. To smo im pokazali na sudu. Dobili smo sudsku presudu oko svih tih pljuvačina oko vređanja Zvezde, mene i moje porodice. Eksel tabele? Pa napravite vi eksel tabele. Kad izgube, onda je kriv predsednik države, vratite Kosovo i ostalo. Država nam pomaže koliko može, zahvalni smo na svakom dinaru idemo korak po korak, mučimo se 12 godina. Oni to dobiju za dve godine. Pa, ko im je dao 500.000 da uđu u Evroligu? Sad se približava Kup, evo izašao je Čović, sad oni to mute u javnosti. Sad će tu biti. To vodi do uništavanja srpske košarke, rekao je on.

Osvrnuo se i na priču o dugovanjima:

‘Neka večiti plate’. Vidim nadahnute naslove po našim čuvenim, pismenim medijima. Dajte da kažemo ko koliko duguje. Predsednik je rekao 8.000.000 evra, a mi 1.000.000, to nije tačno. Nikada Zvezdin dug u košarci, kada su porezi u pitanju nije bio veći od 100.000 evra. Nikada. Zvezdin dug je sada oko 600-700.000 evra. Osnovan je u odnosu na PDV. Što bih ja plaćao PDV ako ga vi ne plaćate. Što bih ja tolerisao da Partizan ima 8.000.000 državnog najjeftinijeg kredita, a pti tome smo mi državni projekat. Prozvani, napadani kroz društvene mreže, specijalne emisije, portale koje je nakupovao njihov predsednik itd. Ko može da toleriše 8.000.000 evra, a to nije samo PDV. Imate objedinjenu naplatu, dodao je.

Nije dao konkretan odgovor oko dolaska Miloša Teodosića u Zvezdu:

Nije jasno. Imamo priču, imamo razgovor, da li će igrati ili ne videćemo. Sačekajte da odigramo sezonu. Danas imamo Zadar. Imamo Kup, gde imamo ambicije, zaključio je Čović.

Crvena zvezda Meridianbet danas od 17 časova gotuje Zadru u ABA ligi a obezbedili su učešće u plej – ofu. Kup Koraća igra se od 15. do 18 februara a derbi je moguć već u polufinalu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DENVER NE STAJE: Barklijeva reakcija koja je privukla pažnju posle brejka u LA (VIDEO)

Košarkaši Denvera upisali su 11 pobedu u nizu protiv LA Lejkersa. Tako su sinoć poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE